Stöd kampanjen för kärnvapenförbud!

Denna kampanj fortsätter. Regeringen bestämmer sig inte förrän efter valet.
Ett enkelt sätt att stödja denna kampanj: Använd dig av Greenpeace som erbjuder en länk där du direkt kan skicka din uppmaning till regeringen: http://www.greenpeace.org/sweden/se/fred-och-nedrustning/forbudmotkarnvapen/
den 26 augusti hade 28 463 personer skrivit på via Greenpeace.
I Sjuhärad har över 900 skrivit på listor. Större delen av dessa listor är redan inskickade till regeringen.

• Glokala Sjuhärads höstprogram
kommer att bli innehållsrikt. Det inleds
Lördagen den 25 augusti med ett program på temat Fred och Försoning.
Platsen är Mos strand vid Öresjön i Örby. Medverkande bl. a. scouten Anna Lundberg, som besökt Hiroshima, och Annika och Ingmar Hollsing som berättar om kväkarnas arbete. Vi gör också ett besök vid minnestenen för fredslägret i Mark 1983. Tider och fler detaljer ko mmer längre fram. Vik redan nu den 25 augusti för detta intressanta och viktiga program.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.